24 Ocak 2014 Cuma

Kilian - Liaisons Dangereuses

Biri bana hazırlamadıkça gidip de meyve yiyen ya da arayan biri değilim. Heralde hayatımdan meyve çıksa sadece Creed'ler için yas tutardım. Belki muzu da özleyebilirim. Neyse...

Bildiğimiz buruk mor erik ile açılıyor Liaisons Dangereuses. Çok etkili, feminen bir açılış. Serinin diğer unisex diye pazarlanan birçok kokusu gibi bu da aslında bariz kadın parfümü. Açılıştan 5dk kadar sonra buruk erik kokusuna taze çiçekler eşlik ediyor. Tam bu noktada koku bana el kremlerini hatırlattı. Yanlış anlaşılmasın, gayet güzel kokan bir el kremi.

 
Orta notalara doğru etkisini kaybetmeyen erik ve meyveleri aşırıya kaçmadan tarçın destekliyor. Sonrası için ise parfüm lineer ilerlemeye devam ediyor. Fark edilirliği ve kalıclığı serinin geneli gibi gayet başarılı. Hatta meyve ağırlıklı denediğim ender kalıcılğa sahip parfümlerden. Liaisons Dangereuses kaliteli bir koku ancak Kilian'ların geneli kadar kompleks değil. Doğal meyve kokularından hoşlanan kadınların denemekten keyif alacağı bir parfüm Liaisons Dangereuses.
Alıp uzaklara götürmesini beklemeyin. Meyve işte... Meyve kokmak isteyen portakal soyup elini yıkamasın tarzı gereksiz bir söylemde bulunup ana haber bültenlerindeki zaman doldurmaya yarayan saçma haberlere selam göndereyim.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Gurme Kokular - Niş Parfüm Yorumları / Röportajlar / İzlenimler
Maira Gall